Sarjajumbo Valencia lähti otteluun Alavesia vastaan väliaikaisen valmentajansa Voro Gonzálezin opastuksella. Pako Ayestaránin seuraajaksi nimetty Voro ei ollut kyennyt yhdessä yössä ihmeisiin, mutta luotsasi Valencian kauden ensimmäiseen kolmen pisteen voittoon.

5 - Voro has won 5 out of 7 games as Valencia's boss in La Liga (D1 L1). Chance

Alaves aloitti maalinteon, mutta väärään päähän. Victor Laguardia puski Jose Gayan keskityksen epäonnekseen ohi maalivahdin Fernando Pachecon ja lahjoitti johtoaseman isännille.

Onnekseen Alaves onnistui maalinteossa myös omaan päähänsä. Gaizka Toquero puski Alexandar Katain antaman kulmapotkun Alvesin selän taakse aivan ensimmäisen puoliajan loppuhetkillä, ja tauolle lähdettiin 1-1 -tasatilanteessa.

4 - No team have conceded more headed goals than Valencia in the first 5 MD of this La Liga season (4, equal to Espanyol). Headache

Toisen jakson ensimmäiset maalipaikat itselleen rakensi Valencia. Álvaro Medrán pääsi tykittämään boxin reunalta, mutta veto suuntautui reilusti yli maalin.

Valkopaitojen painostus jatkui läpi toisen puoliajan, mutta viimeistely ontui. Valencia sai pallon Alavesin verkkoon vasta pilkulta. Daniel Parejon maanuoliainen ei ollut kummoinen, mutta Pacheco aavisti vedon väärään suuntaan.

Alaves oli lähellä tasoittaa, kun ottelussa pelattiin jo lisäaikaa, mutta boxin sisältä tullut keskitys jäi heiveröiseksi. Niinpä pisteet jäivät kotijoukkueen takataskuun ja Valencia nousi välittömästi pois sarjataulukon jumbosijalta.

La Ligan torstain muissa otteluissa Espanyol voitti Osasunan 2-1 ja Leganés Deportivon samoin lukemin.