Pitkäaikainen Barcelonan keskikentän maestro Andrés Iniesta toteaa espanjalaisen radiokanavan COPE:n haastattelussa, että hän haluaa pelata uransa loppuun asti Camp Noulla. Edes Iniestan luottovalmentaja Pep Guardiola ei saisi 32-vuotiaan taiturin päätä kääntymään.

Konkarilla on sopimusta katalaaniseuran kanssa jäljellä vielä kaksi kautta ja omasta tahdosta jatkosopimuksen syntyminen ei jää kiinni. Barcelona-johto ei kuitenkaan ole Iniestaa vielä neuvottelupöytään kutsunut.

-Pep Guardiola tietää, mitä minä ajattelen ja haluan. Ja haluan päättää peliurani täällä, kuten olen usein ennenkin sanonut, Iniesta vakuuttaa.

-Sopimukseni päättyy kesällä 2018. Meidän täytyy kysyä johtoportaalta, haluavatko he jatkaa sopimustani. Minä voin vain toistaa, että haluan jäädä eläkkeelle Barcelonassa.

Iniesta on Barcelonan oman junioriakatemian kasvatti. Debytoituaan seuran ykkösjoukkueessa kaudella 2002-2003 hänelle on kertynyt otteluita Barca-nutussa jo lähes 600. Uran varrelle mahtuu kahdeksan La Liga -mestaruutta sekä neljä Mestarien liigan voittoa.

Lähde: Goal.com