Argentiinan päävalmentajan Edgardo Bauzan mielestä Barcelona ei pidä Lionel Messistä riittävän hyvää huolta. Bauza epäilee, että Messi ei ole kunnossa ensi kuun MM-karsinnoissa.

Messi loukkaantui keskiviikkona Barcelonan pelatessa 1-1 -tasapelin Atlético Madridia vastaan. Argentiinalaishyökkääjän epäillään olevan sivussa pelikentiltä useamman viikon.

Bauza kritisoi katalonialaisseuraa siitä, että se on peluuttanut Messiä neljässä pelissä 12 päivän sisään välittämättä jalkavammasta, joka rajoitti hänen pelaamistaan aiemmin tällä kaudella.

– Barcelona lähestyy meitä koko ajan muistuttaen, että meidän pitää huolehtia Messistä. He eivät kuitenkaan itse huolehdi hänestä kovin hyvin. On outoa, että he laittavat hänet pelaamaan kaikki pelit.

Messi kärsi reisivammasta syyskuisessa MM-karsintaottelussa Uruguayta vastaan ja neljä päivää myöhemmin hän oli sivussa ottelusta Venezuelaa vastaan. Siitä huolimatta Barcelona peluutti häntä heti neljässä ottelussa.

– Vaadimme Barcelonalta selitystä. Meidän silmiimme tämä näyttää oudolta, sillä reisivammasta ei toivu niin nopeasti kuntoon. Emme ole vielä päässeet puhumaan Messin kanssa, mutta haluamme tietää, kuinka vakavasta loukkaantumisesta tällä kertaa on kyse, Bauza toteaa.

Argentiinan maajoukkueen tohtorit odottelevat Barcelonasta virallista lääkärinlausuntoa Messin vammasta ja tekevät sitten omat johtopäätöksensä tämän pelikunnosta. Argentiinan MM-karsinnat jatkuvat lokakuun alussa kahdella ottelulla, mutta Bauza ei odota Messin olevan käytettävissä.

– Toivomme tietenkin, että kyseessä ei ole kovin vakava loukkaantuminen. Olen kuitenkin varautunut pelaamaan ottelut ilman Messiä.

Lähde: espnf.co.uk