Valencia tiedotti eilisiltana valmentajansa Pako Ayestaránin potkuista. 53-vuotias baskivalmentaja ehti valmentaa Valenciaa vain kahdessatoista ottelussa, joista seura voitti ainoastaan kolme ja hävisi seitsemän. Ayestarán piti lehdistötilaisuuden Mestallalla aamupäivällä, jossa kertoi potkuistaan ja epäonnistuneesta keikastaan Valencian peräsimessä.

– On surullista, että emme saaneet haluamiamme tuloksia, en saanut itseluottamustani takaisin ja en pystynyt viemään tätä projektia eteenpäin. Pelaajat luottivat minuun alusta loppuun, eikä minulla ole heistä mitään pahaa sanottavaa. Haluan kiittää ja kunnioittaa kannattajiamme, jotka eivät koskaan kääntäneet selkäänsä meille. Samalla kiitän valmennusryhmää heidän sitoutumisestaan projektiimme.

– En odottanut tälläistä loppua Valencia-projektilleni ja olen varma, että palaan huipputasolle valmentamaan. Tuskin Valenciaan, mutta kuitenkin sen tasoiseen seuraan. Tietenkin mietin, että potkuni olivat epäoikeudenmukaiset, koska et koskaan voi miettiä, että ne olisivat olleet ansaitut.