Malaga voitti Eibarin lukemin 2-1 La Ligan toisessa ottelussa tiistai-iltana. Malagan maalit iski Sandro Ramirez sekä Youssef En Nesiry. Maalinteon aloitti kuitenkin vierasjoukkueen Nano.

Ennen illan ottelua joukkueilla oli vain kaksi pistettä eroa. La Ligan tasaisessa keskikastissa se tarkoitti kuitenkin sitä, että seitsemässä pisteessä ollut Eibar oli sijalla 7 ja Malagan sijoitus sarjataulukossa oli viidellä pistellä 12.

Sekä Malagan maalivahti Idriss Carlos Kameni että Eibarin veräjänvartija Asier Riesgo saivat molemmat olla ottelun alkuvaiheessa varsin rauhassa. Tasatahtia syntyneet harvat maalintekotilanteet päättyivät pääasiassa ohivetoihin.

Ottelun ensimmäinen maali nähtiin aivan ensimmäisen puoliajan lopussa. Pallo kimpoili Kamenin torjunnasta Nanolle, joka sujautti maaliin.

Eibar ei saanut johtoasemastaan kauan nauttia, sillä Ramirez tasoitti ottelun vain kaksi minuuttia myöhemmin ja tauolle lähdettiin tasatilantessa.

Malaga aloitti toisen jakson vierasjoukkuetta vahvemmin, mutta sen maalia saatiin odotella 76. peliminuutille asti. En Nesiry sai syötön Ignacio Camacholta ja pamautti pallon Eibarin maaliverkkoon boxin reunalta.

Eibarilla oli mahdollisuudet tasoittaa ottelu, mutta esimerkiksi Sergio Enrichille tai Takashi Inuille eivät maalipaikat kelvanneet. Voiton myötä Malaga nousi kahdeksaan pisteeseen ja sarjataulukossa aivan kärkikuusikon taakse.