Voittoputkessa seilaava Villarreal olisi voinut aloittaa ottelun Real Sociedadia vastaan vielä nähtyä kovemmalla ryminällä. Joukkue sai rangaistuspotkun jo vartin pelin jälkeen, mutta Pato tykitti pallon ohi Geronimo Rullin vartioiman maalin.

Menetetty mahdollisuus ei kaivellut keltapaitoja kovin kauan. Roberto Soriano vapauttaa Nicole Sansonen maalintekoon, eikä Rulli voinut vasempaan alakulmaan suuntautuneelle vedolle mitään.

Sansone oli pahanteossa kolme minuuttia myöhemmin. Miehen 50 metristä tykittämä kaukolaukaus lävähti maalin kattoon ja Villarreal johti ottelua jo 2-0.

3-0-johto ja Sansonen hattutemppu ei ollut kaukana kolme minuuttia myöhemmin, mutta miehen rankkarialueen sisältä vetämä veto viuhahti muutaman sentin ohi maalin.

Real Sociedad sai pelistä otetta puolen tunnin kohdalla. Sen seurauksena Yuri Berchiche kavensi lukemat, eikä Juanmi ollut kaukana tasoittaa ottelua juuri ensimmäisen puoliajan päätteeksi.

Real Sociedadin kavennusosumia pääsevät yrittämään sekä Carlos Vela että Iñigo Martinez, mutta turhaan. Villarrealillakin oli paikkansa, mutta toinen puoliaika päättyy maalittomana ja ottelun lopputulokseksi jäi 2-1.