Málaga kärsi toisen peräkkäisen tappionsa eilisiltana, kun yllättävän kovassa vireessä oleva Las Palmas nappasi jälleen kotivoiton lukemin 1-0. Málagan valmentajaksi kesällä palannut Juande Ramos kommentoi tappiota ottelun jälkeen lehdistötilaisuudessa odotetusti varsin pettyneenä ja harmitteli maalintekovaikeuksia.

– Lopputulos on epäonnistunut ja negatiivinen. Las Palmasin saama pilkku ratkaisi ottelun, koska kentällä ottelu oli todella tasainen. Ensimmäisellä jaksolla saimme valtavasti maalintekopaikkoja, mutta emme onnistuneet tekemään maaleja. Dominoimme peliä, mutta emme saaneet mitään konkreettista aikaan.

– Pelaajat tekevät kaikkensa kentällä, mutta maalintekopaikoissa meillä ei riitä yksinkertaisesti taso tehdä maaleja. Meillä oli niin selviä maalintekopaikkoja, että jatkuva epäonnistuminen ei kerro mistään muusta, kuin siitä, ettemme vain osaa tehdä maaleja. Jos et tee maaleja, niin on mahdotonta voittaa jalkapallo-ottelu.