Kolmella tappiolla kautensa aloittaneen Valencian keskikenttäpelaaja Álvaro Medrán osallistui seuran pitämään lehdistötilaisuuteen harjoituskeskuksessa. Medrán avasi joukkueen tuntemuksia surkean sarjakauden alun jälkeen ja samalla kertoi mielipiteensä valmentaja Pako Ayestaránin tulevaisuudesta seurassa.

– Ensinnäkin minun on todettava, että kaikenlaiset huhut ja puheet Ayestaránin mahdollisista potkuista ovat idioottimaisia. Me pelaajat tykkäämme hänestä todella paljon ja olemme toiveikkaita Pakon tekemän työn takia. Jatkamme työntekoa ja kehittymistä hänen ideoidensa avulla. Olemme kuollaksemme hänen tukenaan.

Medrán kertoi pelillisistä vaikeuksista, mutta ei myöntänyt, että taktiikka olisi muuttumassa mihinkään suuntaan.

– En ole huomannut mitään eroa taktiikassa. Teemme harjoituskentällä sen, mitä valmentajamme toivoo ja pyytää. Tiedämme, ettei sarjan aloitus ole ollut hyvä. Jatkamme samalla tavalla, koska meillä on valtavasti innokkuutta, toivoa ja voitontahtoa.

– Meillä ei ole ollut tuuria mukanamme, mutta toivottavasti se muuttuu sunnuntaina. Athletic Bilbao on loistava ja kompakti joukkkue. He ovat pelillisesti voimakkaita ja prässäävät kiivaasti, Medrán ennakoi Atheltic-vierasottelua.