Granada sai vahvan alun Real Betisiä vastaan. Se aloitti maalinteon jo 13. peliminuutilla, kun Mehdi Carcela-Gonzalez tykitti pelivälineen Betis-vahti Antonio Adanin ohi oikeaan alakulmaan.

Maalikarkelot jatkuivat, kun puolituntia ottelua oli pelattu. Alberto Bueno vei Granadan jo kahden maalin johtoon laukomalla pallon tällä kertaa vasempaan alanurkkaan.

Granadan ilo oli kuitenkin lyhytaikainen, sillä Betis kavensi vain kolme minuuttia myöhemmin. Alex Algeria puski keskityksen vastustamattomasti ohi Granadan veräjänvartijan Guillermo Ochoan. Joaquinilla oli mahdollisuus tasoittaa ottelu heti perään, mutta tällä kertaa Ochoa sai volleyn torjuttua.

Granadan tilanne muuttui tukalammaksi 54. peliminuutin kohdalla, kun Ruben Vezo katseli keltaista korttia jo toistamiseen ottelun aikana. Aikaa ei vierähtänytkään kuin kuusi minuuttia, kun Betisin Cristiano Piccini tarjoili pallon Algerialle. Tämä ei erehdy ja tasoitti pelin.

Paljon paremmin ei mennyt Betiksellä, sillä Daniel Gimenez otti punaisen kortin epäurheilijamiasesta käytöksestä. Kotijoukkueella oli ottelun loppuminuuteilla mahdollisuus kääntää ottelu voitoksi, mutta ei siihen pystynyt.

Betis ja Granada tasasivat pisteet lukemin 2-2. Ottelussa jaettiin 11 keltaista ja kaksi punaista korttia.