Xaville kaunaa kantava Ronaldo suurisuisena: ”Minulla on kolme Kultaista Palloa, hänellä ei yhtään”

EM-kultaa kesällä juhlinut Cristiano Ronaldo palasi viikonloppuna tehokkaana pelikentille, ja aiheutti Espanjassa polemiikkia puhuessaan lehdistölle pitkästä aikaa. Poikkeuksellisen hermostuneelta vaikuttanut Ronaldo hyökkäsi laskelmoidun oloisesti Barcelonan entistä tähtipelaajaa ja kapteenia Xavia vastaan.

-Minä olen eniten haettu pelaaja internetissä. Kun Xavi puhuu minusta, hän kaipaa vain huomiota. Hän voitti kaiken, muttei ainuttakaan Kultaista Palloa. Minulla on niitä kolme. Ja hän pelaa Qatarissa. Vai pelaako hän edes yhä? En tiedä, portugalilainen supertähti lateli provosoivasti espanjalaiselta Sport-sivustolta löytyvässä videohaastattelussa.

Sivusto olettaa, että Ronaldon hyökkäys Xavia kohtaan juontaa juurensa Xavin jokunen kuukausi sitten antamaan radiohaastatteluun, jossa hän vertasi Ronaldoa ja Leo Messiä toisiinsa. Xavi sanoi molemmilta löytyvän erinomaiset fyysiset ominaisuudet, mutta Messiltä tämän lisäksi peliälyä.

Messiin vertaaminen osui kaikesta päätellen arkaan paikkaan, mutta oli miten oli, tammikuussa Ronaldolla voikin olla jo neljä Kultaista Palloa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.