Kausi 2016-2017 on vasta pyörähtänyt käyntiin, mutta seurojen toimistoissa tähyillään jo kohti seuraavaa kautta. Paikallislehti Estadio Deportivo kertookin, että Mestarien Liigaan hallitsevana Eurooppa-Liigaan valtiaana selviytynyt Sevilla haikailee oman kasvattinsa Jesus Navasin palaavan tulevana kesänä kotiin Valioliigan Manchester Citystä.

Maailman- ja euroopanmestaruudet Espanjan paidassa voittaneen Navasin sopimus Manchester Cityn kanssa kattaa vain alkaneen kauden, ja lehti otaksuukin, että Navasilla on hinkua saada taas kantaa samaa Sevillan nuttua, jota hän piti yllään myös vuosina 2000-2013.

Kotiseuturakkaana miehenä tunnettu, pian 31 vuotta täyttävä Navas ei suinkaan ole ainoa ilmaissiirrolla saatavissa oleva pelaaja, jota Sevillan uskotaan tavoittelevan. Sevillan kerrotaan havitelleen jo tänä kesänä Saksan maajoukkueeseen noussutta nuorta Sebastian Rudya, jonka sopimus Hoffenheimin kanssa päättyy niin ikään tämän kauden jälkeen.

Ulospäin seurasta ovat näillä näkymin matkalla pitkäaikaisloukkaantuneet Benoit Trémoulinas ja Michael Krohn-Dehli. Kummastakaan ei tarvitse tulevana kesänä maksaa siirtokorvausta, ja jatkosopimusta Sevillan kanssa pidetään epätodennäköisenä.

Ennen kuin toimiston ovet alkavat kunnolla kolista, on seurajohdon tavoitteena solmia kaksi tärkeää jatkosopimusta. Vicente Iborran sopimus kattaa vielä neljä ja Steven N’Zonzin kolme seuraavaa kautta, mutta molempien tulotasoa on tarkoitus nostaa sellaiselle tasolle, etteivät muut houkutukset ala käymään miehille liian kiinnostaviksi.