PSV isännöi huomenna Atléticoa Mestarien liigan avauskierroksella Eindhovenissa. Eredivisien mestareilla jäi valtavasti hampaankoloon Atléticosta maaliskuussa samaisen kilpailun neljännesvälierissä, kun Diego Simeonen suojatit etenivät jatkoon lopulta rangaistuspotkuilla. PSV:n valmentaja Phillip Cocu avasi ottelua lehdistötilaisuudessa.

– Kunnioitamme Atléticoa seurana, mutta emme kuitenkaan pelkää heitä. Luotamme täysin omiin taitoihimme. On tärkeää avata lohkovaihe kotiottelulla. Tarvitsemme voittoon loistavan suorituksen ja tappio vaikeuttaisi jatkohaaveitamme, sillä tämä lohko on todella vaikea. Atlético on hyvin organisoitu joukkue, joka pelaa tiiviisti. Vaikea vastus, mutta meidän pitää tehdä maali.

– Meidän kesän siirtoikkuna oli hieman samanlainen, kuin Atléticolla. Joukkueen runko pysyi muuttumattomana ja ostimme muutaman vahvistuksen pelaajistoomme, kun pari vähälle vastuulle jäänyttä pelaajaa lähti muualle. Olemme hieman kokeneempia ja tavoitteemme on mennä lohkosta jatkoon, mutta tärkeintä on se, ettemme pelkää ketään.