Maalilla synttäreitään juhlistanut Villarreal-hyökkääjä Sansone: ”Sopeutumisaika oli turhan lyhyt”

© Kuva: Getty Images

Villarrealin kesällä riveihinsä hankkima italialaishyökkääjä Nicola Sansone viimeisteli lauantaina Malagan verkkoon uransa ensimmäisen La Liga -osuman. Saksassa syntynyt ja Bayern München -organisaatiossa juniorina pelannut Sansone myöntää kuitenkin, että sopeutumisaikaa olisi saanut olla enemmänkin.

-Sisääntuloni joukkueeseen oli vähän turhan hektinen, enkä ehtinyt harjoittelemaan joukkueen kanssa juurikaan ennen pelaamista. Oloni on kuitenkin hyvä ja olen koko ajan paremmin sisällä joukkueessa, Sansone kommentoi pelin jälkeen Mundo Deportivolle.

-Totta puhuen asioita helpottaa, kun voin nähdä, että tässä joukkueessa kaikki kuviot ovat selkeitä.

Eilen 25 vuotta täyttänyt ja maalinsa edesauttamalla 2-0 -voitolla merkkipäivää juhlistanut Sansone pelasi kolme edellistä kautta Serie A:n viime kauden yllätysjoukkueessa Sassuolossa. Hän on myös ehtinyt debytoida jo Italian maajoukkueessakin. Seuraava haaste on  edessä olevat Eurooppa-Liigan lohkovaiheen ottelut, joista ensimmäinen on edessä tulevana torstaina Sami Hyypiän entistä seuraa Zürichiä vastaan.

-Toivon, että voin jatkaa pelaamistani samalla tasolla. On hyvin tärkeää voittaa avainasemassa oleva lohkovaiheen avausottelu, Sansone painottaa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.