Vaisusti kauden aloittaneen Espanyolin johtoportaasta vakuutetaan, että kannattajilla ei ole mitään syytä huoleen. Joukkue haki perjantaina tasapelin Real Sociedadin kotistadionilta, mutta kaksi pistettä kolmesta ottelusta on vähemmän kuin oltiin toivottu.

-Käsissämme on uusi projekti, johon kuuluu paljon uusia pelaajia ja uusi valmentaja. Huoleen ei ole mitään aihetta. Voimme luottaa siihen, että tämä joukkue tulee parantamaan. Liigakausi on hyvin pitkä ja tulemme takuulla yltämään tavoitteisiimme, Espanyolin urheilutoiminnasta vastaava Ramón Robert vakuuttelee Mundo Deportivossa.

Espanyol hankki ennen kautta riveihinsä peräti 11 pelaajaa, mutta nyt pelaajarintamalla aiotaan pysyä maltillisina.

-Markkinat ovat nyt suljettu emmekä tee uusia hankintoja ennen talvea, Robert toteaa ja lisää keskustelevansa päivittäin seuran kiinalaisen puheenjohtajan Chen Yanshengin kanssa.

Pisteidenkeruu ei ainakaan helpotu tulevana sunnuntaina, sillä Espanyol kohtaa seuraavaksi La Ligassa 15 ottelun voittoputkessa marssivan Real Madridin, joka sai myös sopivasti tervehtyneen Cristiano Ronaldon takaisin ruotuun.

-Voitto tai tasapeli olisi tärkeää, jotta joukkue alkaisi nousta ahdingostaan. Emme voi epäillä pelaajien kykyä voittaa, oli vastassa sitten mikä vastustaja tahansa. He painelevat kentälle taistelemaan ja voittamaan. Palapelin palat on vain saatava loksahtamaan paikoilleen, Robert muotoilee.