Real Madrid voitti Osasunan lukemin 5-2 varsin värikkäiden vaiheiden jälkeen. Runsasmaalisen ottelun ilotulituksen aloitti Cristiano Ronaldo jo kuudennella peliminuutilla. Tauolle lähdettäessä madridilaiset johtivat jo 3-0, kun Sekä Danilo että Sergio Ramos onnistuivat toimittamaan pallon Osasunan verkkoon.

Vierasjoukkue puolestaan kunnostautui ensimmäisellä jaksolla vain sikailussa. Miguel Fano ja Unai Garcia saivat molemmat varoituksen – ensin mainittu väkivaltaisuudesta ja jälkimmäinen kampituksesta.

Real Madridin ilotulitus jatkui toisella jaksolla. Pepe vei kotijoukkueen jo neljän maalin johtoon, Luka Modricin osuma oli madridilaisten viides.

Osasun aloitti takaa ajonsa reilun tunnin pelin jälkeen, kun Oriol Riera teki joukkueen avausosuman. Miehellä oli mahdollisuus illan toiseen osumaansa kahdeksan minuuttia myöhemmin, sillä hän pääsi koittamaan onneaan pilkulta.

Rieran illan toinen osuma jäi kuitenkin haaveeksi, ja David Garcian osuma oli Osasunalle laiha lohtu. Epäonnisen illan kruunasi vielä Tano Bonnin neljän minuutin sisällä saamat kaksi varoitusta.

Ilman keltaisia kortteja ei selvinnyt Real Madridkaan. Danilo, Kiko Casilla sekä Ramos kampittivat kaikki varoituksen arvoisesti.