Real Sociedad ja Espanyol nyhjäsivät vähämaalisen tasapelin perjantai-illan ottelussa.

Ensimmäinen osuma nähtiin vasta tunnin pelin jälkeen, kun Espanyolin Pablo Piatti iski pallon Real Sociedadin maalivahdin Geronimo Rullin selän taakse. Sociedad vastasi reilua varttia myöhemmin ja Willian José tasoitti lukemiksi 1-1.

Espanyolin avausmaalista huolimatta Real Sociedad hallitsi peliä hienokseltaan. Se pääsi yrittämään maalintekoa kuudesti kulmapotkusta ensimmäisellä jaksolla, mutta Espanyolin puolustus oli tarkkana. Pelkässä puolustamisessakin riitti Espanyolilla töitä. Leo Baptistao pääsi kokeilemaan kaukolaukauksensa tarkkuutta vajaan puolen tunnin pelin jälkeen, mutta muuten Rulli sai olla Realin maalissa melko rauhassa.

Toinen jakso alkoi ensimmäistä vauhdikkaammin. Sekä Real Sociedadin Asier Illarramendilla että Espanyolin Javi Lopezilla oli omat maalipaikkansa, mutta viimeistely ontui. Juanmin viimeistely puolestaan ei ontunut, mutta linjatuomari liputti Sociedad-hyökkääjän osuman paitsioksi.

Ottelun avausmaali oli Piattin henkilökohtainen taidonnäyte. Argentiinalainen surffaili läpi Sociedadin puolustuksen ja viritti tykkinsä rangaistusalueen ulkopuolella. Pallo livahti maaliin tolpan kautta.

Real Sociedad sai tasoitusmahdollisuuden jo 74. peliminuutilla, mutta Yuri Berchiche ei onnistunut tuhannen taalan paikasta. Kotijoukkueen onneksi José onnistui ja puski maalille tulleen keskityksen oikeaan yläkulmaan.

José sai lisäajalla vielä mahdollisuuden viedä joukkueensa johtoon, mutta miehen laukaus leijaili katsomoon.