Valenciasta Barcelonaan siirtynyt Paco Alcácer esiteltiin eilen seuran uutena pelaajana lehdistötilaisuudessa. 32 miljoonaa euroa Barcelonalle maksanut 23-vuotias valencialaiskärki on innoissaan uudesta etapista urallaan.

– Joukkuekaverit ovat ottaneet minut hyvin vastaan. Olen valmis pelaamaan Alavésia vastaan, jos valmentaja niin haluaa. Olen tullut tähän seuraan todella innoissani ja haluan kehittyä jalkapalloilijana. Loistavien joukkuekavereiden avulla se on huomattavasti helpompaa. Valmentaja päättää roolini, mutta kausi on pitkä ja mitä vain voi tapahtua. Tämä on maailman paras seura ja se, että pystyn olemaan Leo Messin, Luís Suárezin ja Neymarin kanssa on uskomatonta, koska olen varma, että tulen kehittymään valtavasti. Suárez on maailman paras hyökkääjä.

– Kun Barcelona on kiinnostunut, niin siihen on äärimmäisen vaikea sanoa ei. Valencian kannattajat voivat sanoa siirrostani mitä vain, koska en enää ajattele mennyttä, vaan tätä päivää ja tulevaisuutta. Päätös oli minun ja sitä pitäisi kunnioittaa. Toivon Valencialle kaikkea hyvää, toivottavasti he voittavat sarjan kaikki ottelut, paitsi meitä vastaan. Valenciassa ei kuitenkaan tehdä asioita hyvin ja seura ei ole yltänyt tavoitteisiinsa. Valencia suuri seura, joka on lähellä Barcelonaa ja Real Madridia, mutta siellä ei vain tehdä asioita oikein.