Lionel Messin päätös jättää väliin tiistainen ottelu Venezuelaa vastaan on saanut kritiikin terät viuhumaan Argentiinassa. Messin puuttuessa kokoonpanosta Argentiina pelasi Venezuelan kanssa 2–2-tasapelin, kun viikkoa aiemmin se oli voittanut Uruguayn 1–0. Voittomaalin teki tuolloin Messi.

Messi matkusti Argentiinaan nivusvaivaisena ja palasi sieltä Barcelonaan etuajassa parannellakseen vaivaansa. Palattuaan hän kuitenkin julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvan, jossa hän kertoi kaiken olevan kunnossa.

– Miksi hän ei siis pelannut Venezuelaa vastaan? Miksi hän ei voinut auttaa joukkuetovereitaan? toimittaja Martin Lieberman ihmetteli julkisuudessa.

Toinen, nimeltä mainitsematon toimittaja totesi, että on Messiltä suorastaan häpeällistä pelata Alavesia vastaan viikonloppuna, jos tämä ei viikolla pystynyt pelaamaan Venezuelaa vastaan.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun toimittaja Lieberman kritisoi Messin ratkaisuja. Argentiinalaisen päätettyä maajoukkueuransa Copa American jälkeen ja sittemmin pyörrettyä päätöksensä Lieberman epäili, oliko temppu vain Messin tapa välttää kritiikkiä.

Messi epäonnistui rangaistuspotkussa Copa American loppuottelussa ja voitto lipsahti jälleen Chileen.

lähde: sport-english.com