Viime kauden päätteeksi pääsarjasta pudonneen Rayo Vallecanon syksy Segundassa on alkanut nihkeästi. Kolmen ottelun jälkeen plakkarissa on vain yksi sarjapiste, ja nihkeät otteet saivatkin valmentaja Jose Ramón Sandovalin pinnan kiristymään.

Soppa kiehui yli Rayo Vallecanon hävittyä lauantaina Almeríassa 0-3. Koska seuraavaksi oli edessä cupin peli samaa joukkuetta vastaan, päätti se jäädä majailemaan kaupunkiin. Sunnuntain aamuharjoituksissa Sandoval kimpaantui pahemman kerran ja kävi käsiksi venezuelalaishyökkääjä Mikuun. Kun joukkueen kapteeni Roberto Trashorras astui rakentamaan rauhaa miesten välille, ei Sandoval sanojaan säästellyt:

-Turpa kiinni! Olet paska kapteeni, joka osaa vain puolustaa kaveriaan. Sinun ja kavereidesi asenteen takia Rayo putosi Segundaan, valmentaja pauhasi radiokanava Cadena Serin mukaan.

Hämärän peitossa on, miten välikohtaus vaikutti tunnelmaan joukkueen sisällä pidemmällä tähtäimellä, mutta joka tapauksessa madridilaisseura sai tiistaina revanssinsa Almeríasta, ja eteni cupissa jatkoon 2-0 -vierasvoiton myötä.