Viime kaudeksi Alavésin riveihin Real Madridin edustusjoukkueesta siirtynyt maalivahti Fernando Pacheco odottaa innolla viikonlopun vierailua Barcelonaan. Kauden positiivisesti kahdella tasapelillä aloittanut sarjanousija on huiman tehtävän edessä, koska Camp Nou on yksi vaikeimmista stadioneista koko sarjassa vierasjoukkueelle. Pacheco avasi lauantai-illan ottelua Alavésin harjoitusten jälkeen lehdistötilaisuudessa.

– Pitää kohdata Barcelona-vierasottelu kunnianhimolla ja silti kunnioittaa vastustajaa, koska kohtaamme meitä huomattavasti paremman joukkueen. Meidän pitää uskoa itseemme, jotta voimme saada positiivisen tuloksen. Jos Leo Messi ei pelaa, niin se tulee ehdottomasti näkymään, mutta Barcelonalla on paras materiaali käytössään muutenkin. On äärimmäisen tärkeää voittaa kotiottelut tässä sarjassa, koska vieraspelit tulevat olemaan todella vaikeita, vaikka lupaan, että teemme kaikkemme myös niissä.

Pacheco pelasi loisto-ottelun kauden avauksessa, kun Alavés vieraili Vicente Calderónilla ja haki lopulta onnekkaasti tasapelin Atléticolta. Toissa viikonloppuna Alavés pelasi kotitasurin Sportingia vastaan.