Lionel Messin pojan Thiagon ei pitänyt olla suurin jalkapallofani, mutta nyt nuorukainen löytyy jo seuran nuorimpien riveistä.

Espanjalaislehti Sport tietää kertoa, että Messin poika, Thiago, liittyy Barcelonan nuorimpaan FCBEscola-ryhmään. Thiago pääsee siis näin jo kolmen vuoden iässä Barca-valmentajien laadukkaseen opinahjoon. Katalonialaisseuran käynnistämässä pilottiohjelmassa jo 3-5 vuoden ikäiset jalkapallosta kiinnostuneet pienokaiset pääsevät opettelemaan lajin saloja.

Ajatuksena on, että Barcelona DNA:ta halutaan jakaa seuran työntekijöiden ja pelaajien lapsille aivan pienestä pitäen. Espanjalaislehti Mundo Deportivo jo vitsailee, että ykkösjoukkueessa olleen vauvakuumeen ansiosta ”todellinen dream team saattaa pian olla kasvamassa”.

Vaikka Thiago aloittaa pelaamisen nuorena, eivät kuningaslajin salat ainakaan vielä jaksa isän mukaan aina pientä kiinnostaa.

– En osta hänelle hirveästi palloja tai pakota häntä leikkimään niillä, sillä hän ei pidä niistä niin paljoa, Messi kertoi hiljattain Telefelle.

– Katsotaan jos hän jäisi koukkuun näin – se olisi hyvä alku, isä pohti jo poikansa tulevaisuutta.