Barcelona varmisti Leo Messin takareisivamman

© Kuva: Getty Images

Barcelona julkaisi juuri verkkosivuillaan uutisen, jossa avataan hieman lisää Lionel Messin pienoista loukkaantumista. Vasenta takareittään potevalle argentiinalaiselle on uutisen mukaan suositeltu vähentämään harjoitustahtiaan muutamaksi päiväksi.

Messin pelikuntoa katsellaan päivittäin ja viikonlopun Alavés-kotiottelu on vielä tällä hetkellä kysymysmerkki. Messi lähti maajoukkueen mukaan jo valmiiksi loukkaantuneena, mutta pelasi kuitenkin täydet minuutit Uruguayta vastaan tehden ottelun voittomaalin. Kirppu on pelannut tällä alkukaudella kaikissa otteluissa alusta loppuun, joten pienoinen lepo on varmasti myös Barcelonan agendassa.

Messi on matkustanut maajoukkuematkalta Barcelonaan, eikä osallistu seuraavaan MM-karsintaotteluun.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.