Real Sociedadissa neljättä kauttaan aloitteleva Esteban Granero on joutunut ikävään tilanteeseen seurassaan. Viime vuoden marraskuussa seuraan saapunut päävalmentaja Eusebio Sacristán kertoi Granerolle ennen siirtoikkunan loppua, ettei tule antamaan peliaikaa keskikenttäpelaajalle.

Seura yritti etsiä Granerolle uutta osoitetta tuloksetta. Real Madridissa koko junioriuransa ja kolme ammattilaisvuotta viettänyt pelaaja hylkäsi Espanyolin ja Cádizin tarjoukset. Fichajes.netin mukaan Graneron agentit työskentelivät siirtoikkunan viimeiset kaksi päivää tauotta saadakseen pelaajalle uuden joukkueen, mutta ilmeisesti Granero ei ole suostunut jättämään seuraa.

Tällä hetkellä näyttää siltä, että 29-vuotias merirosvo-lempinimeä kantava Granero jää ainakin tammikuuhun asti katsomoon istumaan ja odottamaan siirtoa. Sacristán ei ole ottanut Graneroa kokoonpanoonsa mukaan sarjan kahdella avauskierroksella.

Toimittajan sana:

Jos lähteet pitävät paikkansa ja Granero todella kieltäytyi muutamista tarjouksista, niin lienee sallittua kysyä, että olikohan siinä järkeä? Näin monet ajattelevat, mutta pitää myös katsoa hieman syvemmälle. Granero on laadukas pelaaja, joten liittyminen Segundassa pelaavaan Cádiziin olisi ollut varsin outo siirto. Sen sijaan Espanyolissa kilpailu keskikentän pelipaikoista olisi ollut vielä Real Sociedadia kovempaa, niin ei siinäkään olisi ollut sen suurempaa järkeä. Varsinkin, jos ja kun uutta seuraa haettaessa motiivi oli peliajan löytäminen.