Manchester City ja Sevilla ovat pääsemässä yhteisymmärrykseen Samir Nasrin lainasopimuksesta. Ranskalainen ei ole mahtunut Cityn kokoonpanoon, eikä City-luotsi Pep Guardiola voinut peliaikaa luvata, joten mies lähtee kuluvaksi kaudeksi hakemaan peliminuutteja La Liigasta.

Nasri saapui Sevillaan tiistaina ja lainasopimus vahvistettaneen keskiviikkona ennen siirtoikkunan sulkeutumista. Nasrin saapumisesta Sevillaan lääkärintarkastukseen kertoo Sky Sports.

29-vuotias ranskalainen pelaa pääasiassa keskikentällä, muta hänen laitalinkin taidoilleenkin on Sevillassa käyttöä, sillä seura lainasi juuri ukrainalaisen laitapelaajan Yevhen Konoplyankan Schalkeen.

Nasri yhdistettiin kesän aikana myös turkkilaiseen Besiktasiin, mutta kilpailukykyinen espanjalaisliiga ja mahdollisuus kohdata Barcelonan ja Real Madridin kaltaisia suurseuroja houkuttelivat Nasria enemmän.

Nasri siirtyi Cityyn kaudella 2011 ja hänen nykyinen sopimuksensa pitää hänet siellä vuoteen 2019 asti. Viime kaudella mies oli sivussa useamman kuukauden loukkaantumisen vuoksi. Tällä kaudella hän on päässyt kentälle Cityn viimeisimmässä ottelussa West Hamia vastaan. Nasri pelasi ottelussa vartin verran ja pöytäkirjoihin hänelle merkittiin yksi maalipaikka.