Iscon tulevaisuus Real Madridissa on ollut puheenaiheena läpi kesän. Espanjalaisen taiturin rooli on jäänyt Zidenine Zidanen alaisuudessa pieneksi ja tämän kauden aikana rooli tuskin suurentuu.

James Rodríguez on jäämässä alustavasti penkille istumaan ja Espanyolista takaisin tullut Marco Asensio on ajanut kummankin edelle. AS:n mukaan Isco on kesän aikana hylännyt Juventuksen tarjouksen, mutta on puhunut viime viikolla Tottenhamin Mauricio Pochettinon kanssa mahdollisesta siirrosta. Uutisen mukaan Isco haluaisi jäädä Real Madridiin, mutta seura on laittanut pelaajan siirtomarkkinoille.

Jos jääminen ei ole mahdollista, niin Iscon mukaan palaaminen lainasopimuksella Málagaan olisi vaihtoehdoistaan paras. Málaga on menettämässä Ignacio Camachon Valioliigaan, joten keskikentällä olisi tilaa ja Isco olisi seurassa johtotähden roolissa.

Málaga on myös kiinnostunut Celtan John Guidettista. Tukholmassa syntynyt 24-vuotias kärki on jäänyt heikohkoon asemaan Celtan hyökkääjähierarkiassa, kun vigolaisseura lainasi Giuseppe Rossin Fiorentinasta. Málagaislehti Diario Surin mukaan kyseessä olisi nimenomaan osto.