Alessio Cerci on Futbol Mercadon mukaan Bolognan lääkärintarkastuksessa parhaillaan. 29-vuotias italialainen on harjoitellut viimeisen kuukauden yksin ainoastaan fysiikkavalmentajan kanssa Madridissa, kun hyökkääjä on parantanut leikattua jalkaansa Atléticon harjoituskeskuksessa.

Cerci on osa kuuluisaa lainasopimusta Milanin kanssa, kun milanolaisseura lainasi Fernando Torresin Atléticoon joulukuussa 2014. Madridista Italiaan vaihtokaupan toisena osana lähtenyt Cerci epäonnistui vuoden aikana Milanissa ja siirtyi tammikuussa kauden toiseksi puolikkaaksi Genoan riveihin. Genoassa Cerci onnistui huomattavasti paremmin, mutta keväällä tullut jalkavamma on pilannut kesän harjoitusten osalta.

Atlético osti Cercin kaksi vuotta sitten 15 miljoonalla eurolla Torinosta ja pelaaja pelasi lopulta yhdeksässä ottelussa, joten lienee sallittua todeta, että siirto oli aikamoinen floppi.