Las Palmas otti vakuuttavan voiton sarjakauden kotiavauksessaan, kun Granada kaatui lopulta jopa 5-1. Ottelu sujui isäntien suunnitelmien mukaan heti alusta lähtien, kun keltapaidat hallitsivat palloa ja loivat useita maalintekopaikkoja.

Lopulta Nabil El Zhar vei tarkalla laukauksella Las Palmasin johtoon hieman ennen ensimmäisen jakson puoliväliä. Granada kuitenkin tasoitti juuri ennen puoliaikaa, kun toista kertaa urallaan avauskokoonpanossa ollut Jeremie Boga laukoi pallon maaliin 25 metristä. 19-vuotias Boga oli selkeästi vierailijoiden näkyvin pelaaja läpi ottelun, vaikka se ei toisaalta hirveästi vaatinutkaan.

Valenciaakin vastaan maanantai-iltana osunut Kevin-Prince Boateng puski Las Palmasin uudelleen johtoon, kun Granadan maalilla toista otteluaan pelannut Guillermo Ochoa epäonnistui pahasti vastaantulossaan. 20 minuuttia myöhemmin vieraiden heikosti toiminut puolustus avattiin uudestaan, ja El Zhar viimeisteli illan toisensa.

Neljä minuuttia edellisestä ja kotiyleisö sai uudestaan aihetta juhlaan, kun Momo löysi tilaa boksista eikä erehtynyt maalipaikastaan. Hieman ennen loppua Sergio Araujo kaunisteli loppulukemat 5-1:een. Lopputulos jopa mairitteli Granadaa, koska Las Palmas epäonnistui muutamassa selvässä maalipaikassa ensimmäisellä puoliskolla.

Las Palmas on aloittanut sarjan loistavasti, sillä kahden pelin jälkeen pistetili on täysi kuusi ja tehtyjä maaleja huikeat yhdeksän. Granadalla on sen sijaan huimasti työtä edessään varsinkin puolustuksensa suhteen.