San Mamésilla nähtiin sunnuntai-iltana iso ottelu, kun Athletic Bilbao isännöi Barcelonaa. Ottelu oli juhlapeli Lionel Messille, sillä hän sai täyteen 350 La Liga -ottelua.

OptaJose

@OptaJose
350 - Lionel Messi is playing his 350th La Liga game for @FCBarcelona (314 goals). Milestone.

Ottelu ei ennakko-odotuksista huolimatta tarjonnut katsojille kovinkaan paljoa. Barcelona piti ja pyöritti odotetusti palloa, mutta Blaugrana ei onnistunut toisella puoliajalla luomaan laukomaan kertaakaan maalia kohti. Kaiken kaikkiaan katalaanit laukoivat kahdesti kohti Gorka Iraizozin vartioimaa Athletic-maalia.

Ottelun ainoa osuma nähtiin ottelun 21. peliminuutilla. Arda Turan pyöräytti jalkansa vapaaksi rangaistusalueen kulmassa, ja keskitti pallon maalin eteen. Ensimmäisenä päineen oli välissä Ivan Rakitic, joka sai puskettua pallon verkon perukoille.

PB INDOBARÇA CHAPTER BOGOR

@INDOBARCA_BGR
Goallll Gokuuuuuuuu! Ivan Rakitic!!! Assist from Arda

Rakiticin lisäksi vahvasti tilastoihin murtautui myös Barca-vahti Marc-André ter Stegen. Saksalaisella oli kasassa ottelun loppuhetkillä peräti 50 syöttöä. Kukaan maalivahti ei ole syöttänyt useammin yhden La Liga -pelin aikana viimeiseen 10 vuoteen.

OptaJose

@OptaJose
50 - Marc-André Stegen has now completed 50 passes, more than any goalkeeper in a La Liga game (since 05/06). Future

Athletic Bilbao-Barcelona 0-1 (0-1)

0-1 Ivan Rakitic (21.)