Mestarien liigan alkulohkot on arvottu. Heti on luvassa mielenkiintoinen jälleennäkeminen.

Barcelona arvottiin samaan alkulohko C:hen Manchester Cityn kanssa, joten Barca kohtaa vanhan valmentajansa Pep Guardiolan ja vielä viime viikonloppuna katalaanien maalia vartioineen Claudio Bravon. Cityn lisäksi lohkoon arvottiin Borussia Mönchengladbach sekä Celtic.

Real Madrid pelaa lohkossa F yhdessä Borussia Dortmundin, Sporting Lissabonin ja puolalaisen Legian kanssa. Real on pelannut Dortmundia vastaan pudotuspelivaiheessa sekä kaudella 2012-13 että 13-14. Mielenkiintoinen yksityiskohta on myös se, että Cristiano Ronaldo kohtaa kasvattajaseuransa Sportingin.

Siinä missä Real kohtaa vahvan saksalaisjoukkueen, samaa voi sanoa Atlético Madridista. Los Colchoneros nimittäin arvottiin D-lohkoon yhdessä Bayern Münchenin kanssa. Atléti saa vastaansa myös PSV Eindhovenin ja venäläisen Rostovin.

Eurooppa-liigan hallitseva mestari Sevilla pelaa alkulohkossa H. Viime vuoden tavoin andalusialaiset kohtaavat Juventuksen. Vieraspelissä Sevilla hävisi Juvelle 0-2, mutta kotiottelunsa Sevilla voitti 1-0. Juven lisäksi Sevilla kohtaa Lyonin ja Dinamo Zagrebin.

Lohkovaiheen ensimmäinen kierros pelataan 13. ja 14. syyskuuta ja viimeinen 6.-7. joulukuuta. Loppuottelu pelataan Cardiffin Millennium Stadionilla kesäkuun 3. päivä.

Mestarien liigan alkulohkot

A-lohko

Paris Saint-Germain (FRA)
Arsenal (ENG)
Basel (SUI)
Ludogorets (BUL)

B-lohko

Benfica (POR)
Napoli (ITA)
Dynamo Kiova (UKR)
Besiktas (TUR)

C-lohko

Barcelona (ESP)
Manchester City (ENG)
Borussia Mönchengladbach (GER)
Celtic (SCO)

D-lohko

Bayern München (GER)
Atlético Madrid (ESP)
PSV Eindhoven (NED)
Rostov (RUS)

E-lohko

TsSKA Moskova (RUS)
Bayer Leverkusen (GER)
Tottenham (ENG)
Monaco (FRA)

F-lohko

Real Madrid (ESP)
Borussia Dortmund (GER)
Sporting Lissabon (POR)
Legia (POL)

G-lohko

Leicester (ENG)
Porto (POR)
Club Brugge (BEL)
FC Kööpenhamina (DEN)

H-lohko

Juventus (ITA)
Sevilla (ESP)
Lyon (FRA)
Dinamo Zagreb (Cro)