Brasilialaista Ronaldoa pidetään yhtenä kaikkien aikojen parhaista pelaajista. Mutta keitä Ronaldo pitää pelipaikkojensa parhaina?

Puolustuksen muodostaa italialais-brasilialainen viisikko. Maalivahdiksi Ronaldo valitsi edelleen peliuraansa jatkavan Gianluigi Buffonin. Toppariparin muodostavat AC Milan -legenda Paolo Maldini ja Ballon d’Orin vuonna 2006 voittanut Fabio Cannavaro. Puolustuksen laidoilta hyökkäyksiä tukevat kaksinkertainen maailmanmestari Cafu ja kovapotkuinen Roberto Carlos.

Keskikenttä on Ronaldon joukkueessa hyvin hyökkäysvoittoinen. Keskustassa Andrea Pirlo ja Real Madridin nykyinen päävalmentaja Zinédine Zidane tekevät peliä. Oikealla operoi Diego Maradona ja vasemmalla Lionel Messi.

Hyökkäyskaksikkoa valittaessa Ronaldon oli varmistettava:

Pelé ja… voinko valita itseni?

– Joten minä, Pelén kanssa.