Villarreal aloitti tänään eurotaipaleensa Mestarien liigan playoff-kierroksen avausosassa AS Monacossa. Keltainen Sukellusvene joutuu viikon päästä vieraspeliin vaikeasta asemasta Monacon otettua ryöstövoiton 1-2-lukemin.

Villarrealin vaikeudet alkoivat heti alussa, kun Fabinho laukoi vieraat jo kolmannella minuutilla rangaistuspotkusta johtoon. Pilkku vihellettiin isäntien uuden hankinnan Alfred N’Doyen rikkeestä.

Villarreal tasoitti pelin avausjakson loppupuolella. Osuman puski lähietäisyydeltä ensimmäistä kertaa seuran paidassa Alexandre Pato.

Monaco siirtyi uudestaan johtoon Bernardo Silvan iskettyä viimeisen kaksikymppisen alkuun toisen vierasmaalin. Tämä osuma jäi myös ottelun viimeiseksi, eikä edes Benjamin Mendyn ulosajo neljä minuuttia ennen loppua auttanut Villarrealia.

Villarreal tarvitsee tappion myötä ensi viikolla vähintään kaksi maalia edetäkseen jatkoon.