Barcelonan espanjalaislaituri Cristian Tello on matkalla Serie A:n Fiorentinaan, väittää Catalunya Radio.

25-vuotias espanjalainen ei ole näillä näkymin saamassa vastuuta Barcelonassa ja miehen on aika hakea vastuuta muualta. Laitahyökkääjä on tiettävästi siirtymässä Fiorentinaan vuoden lainasopimuksella, joka sisältäisi osto-option. Fiorentinan tulisi maksaa kahdeksan miljoonaa euroa lunastaakseen pelaajan itselleen, jota seura ei kuitenkaan tällä hetkellä valmis maksamaan.

Tello on Barcelonan kasvatti, joten pelaaja on edustanut seuraa hyvin pitkään. Viimeiset kaksi kautta ovat kuitenkin menneet lainalla FC Portossa. Laituri pelasi viime kaudella myös hetken lainalla Fiorentinassa.

Useat Valioliiga-seurat kuten Liverpool, Tottenham ja Swansea osoittivat kiinnostusta Telloa kohtaan, mutta pelaaja ja Barca ovat päättäneet, että espanjalainen jatkaa uraansa Fiorentinassa.