Hyvin kokenut entinen Hollannin maajoukkuepelaaja Rafael van der Vaart jatkaa uraansa kaksivuotisella sopimuksella Tanskan liigan FC Midtjyllandissa. Keskikenttäpelaaja pelasi viime kaudella La Ligan Real Betisissä.

33-vuotias hollantilainen kärsi viime kaudella loukkaantumisista, ja pelasi vain seitsemässä La Liga -ottelussa, ollen vain kahdessa ottelussa avauskokoonpanossa. Hyökkäävän keskikenttäpelaajan CV on upeaa katseltavaa, sillä van der Vaart on edustanut urallaan muun muassa Ajaxia, Real Madridia ja Tottenhamia.

Maajoukkueurallaan van der Vaart pelasi Hollannin paidassa 109 ottelua, joissa syntyi 25 maalia.

FC Midtjylland on Tanskan liigan kärkijoukkueita, ja se on tullut tutuksi pikku hiljaa myös suomalaisille. Seurassa pelaa nimittäin Tim Sparv, Markus Halsti ja Kaan Kairinen. Kairinen tosin ei ole vielä mahdunut edustusjoukkueen mukaan.