La Ligan viime kauden päätteeksi noussut Deportivo Alavés ei ole tuhlannut aikaa kesän siirtomarkkinoilla. Seura tiedotti parin päivän sisään kahdesta uudesta hankinnasta. Yhteensä uusia pelaajia on hankittu kesän aikana jo 10.

Tuoreimmat nimet ovat La Ligan seuraajille tuttuja: keskuspuolustaja Alexis Ruano ja vasen laitahyökkääjä Ibai Gómez. 30-vuotias Alexis siirtyy Alavésiin turkkilaisesta Besiktasista. Transfermarktin tietojen mukaan siirtosumma on 400 000 euroa. Ibai vaihtaa Athletic Bilbaosta Alavésiin ilmaiseksi.

Alexis on Málagan kasvatti. Hän on edustanut urallaan myös Getafea, Valenciaa ja Sevillaa ennen puoli vuotta kestänyttä Besiktasin-reissua. Viime kaudella Alexis pelasi kaikki kilpailut mukaan lukien 28 ottelua.

Ibai on puolestaan pelaaja, jolle povattiin pitkään hyvää tulevaisuutta. Hän ei kuitenkaan missään vaiheessa onnistunut murtautumaan synnyinkaupunkinsa avauskokoonpanoon. Viime kausi meni 26-vuotiaalta suurelta osin ohi loukkaantumisten vuoksi. Hän sai vyölleen vain yhdeksän peliä.

Alexisin ja Ibain lisäksi Alavés on tänä kesänä hankkinut Daniel Torresin, Deyversonin, Nenad Krsticin, Zouhair Feddalin, Edgar Méndezin, Christian Santosin, Adrián Ortolán ja Rubén Sobrinon.