Valencian valmentaja Pako Ayéstarán on nimennyt 24 pelaajaa, jotka matkaavat joukkueen kesän toiselle leirille. Suomalaisia tämä kiinnostanee ennen muuta siksi, että La Liga -joukkue pelaa lauantaina Tampereen Ratinalla ottelun Ilvestä vastaan. Valencia harjoittelee Tampereella jo tänään.

Espanjalaisten nimilista on harvinaista nähtävää hämäläisillä leveysasteilla, vaikka esimerkiksi sen kesän tähtihankinta Nani liittyykin uusien joukkuetovereittensa mukaan vasta seuraavana viikonloppuna.

Ratinan ottelu on osa Ilveksen 85-vuotisjuhlaa. Valencia on ansiokkaasti poiminut sivustonsa uutiseen isäntäseuran edesottamuksia sen historiasta.

Valencian miehistö Tampereella:

Diego Alves, Ryan, Sivera, Cancelo, Nacho Vidal, Vezo, Santos, Abdennour, Sergio Ayala, Orban, Gayà, Lato, Enzo Pérez, Javi Fuego, Aridai, Fede Cartabia, Eugeni, Rafa Mir, Dani Parejo, Carlos Soler, Medrán, Rodrigo, Santi Mina, Paco Alcácer.

Suomesta joukkue jatkaa Englantiin, jossa se kohtaa Valioliiga-joukkueet Bournemouthin ja Crystal Palacen.