Barcelona ei aio myydä turkkilaista keskikenttäpelaajaansa Arda Turania, kertoo seuran urheilutoimenjohtaja Roberto Fernandez. Asiasta uutisoi Sky Sports.

Uusien pelaajien saapuminen, kuten André Gomesin ja Denis Suárezin ovat saaneet Turanin tulevaisuuden Barcassa arveluttavaksi. Turkkilaista on viety huhuissa vahvasti muun muassa kotimaahansa, mutta Barcan urheilutoimenjohtaja on kertonut, että seura haluaa pitää kiinni Turkin maajoukkuekapteenista.

– Ardan tilanne ei muutu. Olemme vakuuttuneita, että hänen suorituskykynsä on erittäin hyvä. Toivottavasti (näemme) Ardan, joka oli Atléticossa, totesi Fernandez.

– Mahdollisesti lähdössä? Me emme harkitse tuota tilannetta.

Turan saapui seuraan viime kaudella Atlético Madridista, mutta turkkilaisen kausi ei mennyt odotetusti. Barcelona uskoo pelaajan nostavan kuitenkin tasoaan, joka on lähes välttämätöntä, jos turkkilainen haluaa saada vastuuta. Seuran keskikentällä kilpailu on koventunut viime kaudesta.

29-vuotias keskikenttämies on pelannut urallaan jo 93 ottelua Turkin maajoukkueessa, jossa toimii myös kapteenina. Turan on viimeistellyt maaotteluissa 17 osumaa.