Villarreal haluaa vahvistaa joukkuettaan tulevan kauden Mestarien liigaa silmällä pitäen. Espanjalaislehti AS:n mukaan seura onkin edennyt pitkälle siirtokeskusteluissa hyökkääjä Alexandre Paton kanssa.

AS:n mukaan Villarreal ja Corinthians ovat päässeet sopimukseen pelaajan siirtymisestä Espanjaan noin viiden miljoonan euron siirtosummalla. Siirron odotetaan tapahtuvan tämän viikon aikana.

Brasilialainen Pato pelasi kevätkauden lainasopimuksella Chelseassa, mutta pelaaja loukkaantui heti alkuun. Kuntouduttuaan hyökkääjä ei pystynyt murtautumaan kokoonpanoon ja Chelsea jätti käyttämättä osto-oikeuden pelaajaan.

Pato on pelannut viimeiset kaksi kautta lainalla pelaten Sao Paulossa ja Chelseassa. Vuonna 2013 pelaaja siirtyi Corinthiansiin pelattuaan ennen sitä viisi kautta AC Milanissa.

Paton lisäksi Villarreal on tiettävästi lähellä myös maalivahti Andrés Fernándezin hankintaa lainasopimuksella, joka pitäisi sisällään myös osto-option. Fernández on FC Porton maalivahti, joka pelasi viime kaudella lainalla Granadassa 37 ottelua.