Barcelonan Alex Songin uusi seura on varmistunut. Rubin Kazan tiedotti siirrosta Twitter-tilillään. Venäläisseuran twiitissä puhutaan ”väliaikaisesta” siirrosta, joten kyseessä lienee lainasopimus.

28-vuotiaan Songin ura on viilettänyt alamäkeä siitä lähtien, kun hän siirtyi Arsenalista Barcelonaan kesällä 2012. Ensimmäiset kaksi kautta puolustava keskikenttämies istui Barcassa lähinnä penkillä. Viimeiset kaksi kautta kamerunilainen on pelannut lainalla West Hamissa.

Rubin Kazan on seura, jossa Suomen Roman Eremenko pelasi kaudet 2011-14. Tänä kesänä seura on hankkinut jo useamman pelaajan La Ligasta. Ennen Songia Rubiniin ovat siirtyneet Granadasta Rubén Rochina ja Villarrealista Samuel García.

Toimittajan sana

Barcelonalla on yhä muutama pelaaja ylijäämävarastossaan. Laitapakki Martín Montoya pelasi viime kauden lainalla ensin Interissä ja myöhemmin Real Betisissä. Cristian Tellon viime kausi kului puolestaan lainalla Portossa ja Fiorentinassa. Kaksikolle tiettävästi etsitään uusia seuroja. Peliaikaa ei ole luvassa myöskään Lazioon yhdistetylle Adrianolle eikä Douglasille, joka on lehtitietojen mukaan hylännyt mahdollisuuden siirtyä muualle.