Granada on tekemässä seuran kokoon suhteutettuna erinomaista tiliä kesän siirtomarkkinoilla.

Andalusialaisseura myi kuunvaihteessa Isaac Successiin Watfordiin ja Jhon Córdoban FSV Mainziin. Successin myyntihinta 15 miljoonaa euroa on Granadan seuraennätys. Córdoba puolestaan nousi seuran kaikkien aikojen neljänneksi 6,5 miljoonan euron korvauksen myötä.

Nyt Córdoba putosi viidenneksi. Granada nimittäin tiedotti myyneensä Rubén Rochinan Rubin Kazaniin. Venäläisseura maksoi Rochinan ulosostohinnan, eli 10 miljoonaa euroa. Rochina sivusi samalla Granadan kaikkien aikojen toiseksi rahakkainta myyntiä.

Granada CF 🇺🇸🇬🇧🇮🇪

@GranadaCF_en
Rubin Kazan have completed the purchase of @rubenrochina23 after paying the €10m value of his release clause.

Piilokärkenä ja laitahyökkääjänä operoiva Rochina pelasi viime kaudella 35 La Liga -ottelua. Tehoja hän kirjautti kuuden maalin ja kuuden maalisyötön verran. Granadan maalitilastossa Rochina oli toinen ja maalisyöttötilastossa ykkönen.

Myyntien ansiosta Granadan tilin ylijäämä näyttää tässä vaiheessa kesää 31,5:ttä miljoonaa euroa. Hankintoihin seura ei ole toistaiseksi käyttänyt senttiäkään. Tito saapui vapaana agenttina, ja Gabriel Silva, Jon Toral sekä Jeremie Boga pelaavat ensi kauden Granadassa lainalla.