Napolin presidentin Aurelio De Laurentiisin mukaan Atlético Madrid on ainoana seurana lähestynyt Napolia koskien argentiinalaiskärki Gonzalo Higuaínia.

28-vuotias entinen Real Madrid -kärki voitti Serie A:n maalipörssin paukuttamalla kauden aikana huimat 36 maalia. Tämä on käynnistänyt suuret spekulaatiot miehen tulevaisuudesta, ja argentiinalaista ollaan viety niin Arsenaliin, Juventukseen kuin PSG:henkin. De Laurentiisin mukaan ainoa tarjous pelaajasta on tullut kuitenkin Atléticolta.

– Ainoa tarjous jonka olen saanut tuli Atléticon presidentiltä Enrique Cerezolta kuukausi sitten. Sanoin hänelle ettemme voi tehdä sitä, de Laurentiis totesi Sky Sportsin mukaan joukkueen leirikeskuksessa Dimarossa.

Miehen mukaan Atléticon tarjous oli varsin antelias, mutta tämä ei hänelle kuitenkaan kelvannut.

– Hän tarjosi minulle 60 miljoonaa euroa, ja päälle kaksi tai kolme pelaajaa. Sanoin ei.