Sevilla vahvistaa verkkosivuillaan kesän kuudennen hankintansa. Brasilian maajoukkuepelaaja Ganso saapuu Andalusiaan Sao Paulosta viisivuotisella sopimuksella. Sevillan 26-vuotiaasta brassista maksama siirtokorvaus oli noin 9,5 miljoonaa euroa.

Ganso pelasi ennen Sao Pauloa Santosissa, jonka riveissä keskikenttäpelaaja voitti kolme perättäistä Brasilian liigan mestaruutta. Sao Paulossa brassi teki 102 sarjaotteluun 15 maalia.

Ganso on myös edustanut Brasilian maajoukkuetta kahdeksassa ottelussa.

Toimittajan sana

Ganson siirtoa Eurooppaan odotettiin jo kuusi vuotta sitten, mutta nyt se sitten tapahtui. Pelaajana brassista voisi kaavailla korvaajaa Ever Banegalle. Ganso on rooliltaan hyökkäävä keskikenttäpelaaja erinomaisilla syöttötaidoilla ja pelikäsityksellä varustettuna. Sao Paulossa pallollisesti taitava mies pelasi pitkälti kymppipaikalla ilman suurempia puolustusvastuita. Juuri sama rooli on nyt Banegan lähdettyä vapaana Sevillassa.