Barcelonan turkkilaispelaajaa Arda Turania on viime aikoina huhuiltu pois seurasta. Pelaajan agentti kuitenkin vakuuttelee miehen haluavan jäädä Kataloniaan.

29-vuotias Turkin maajoukkueen kapteeni siirtyi Blaugranaan viime kaudeksi Atlético Madridista. Keskikenttäpelaajan vastuu jäi kuitenkin vähäiseksi, ja hän pelasi La Ligan puolella ainoastaan 810 minuuttia. Täydet minuutit hän pelasi ainoastaan kolmessa ottelussa. Huomioon on toki otettava se, että Turan pääsi pelaamaan Barcelonan siirtokiellon vuoksi vasta tammikuun puolella.

Turanin agentin Ahmet Bulutin mukaan turkkilainen kuitenkin haluaisi jäädä vielä ensi kaudeksi Camp Noulle taistelemaan peliajasta. Valioliigan puolelta Arsenalin ja Chelsean kerrotaan olevan kiinnostuneen pelaajasta. Kaksikon myös lisäksi myös Borussia Dortmund ja Juventus seurailevat tilanteen etenemistä.

– Ardasta kiinnostuminen on normaalia, mutta huhut hänen lähtemisestään ovat valhetta. Hän on tyytyväinen Barcelonassa, Bulut totesi brittiläiselle The Guardian -lehdelle.

Turanin komeat otteet Atléticon paidassa siivittivät pelaajan vuosi sitten viisivuotisella sopimuksella Blaugranaan. Siirtosumma oli tuolloin 34 miljoonaa euroa.