Maali Albaniaa vastaan. Kaksi maalia Irlantia vastaan. Maali Islantia vastaan. Kaksi maalia Saksaa vastaan. Siinä Antoine Griezmannin saldo EM-kisoissa toistaiseksi.

Kuuden maalin tekeminen yksittäisessä EM-turnauksessa on erittäin harvinaista, vaikka toki tänä vuonna pudotuspelikierroksia on yksi enemmän. Vain kerran aiemmin EM-kisoissa on nähty yhdeltä pelaajalta kuusi osumaa. Vuosi oli 1984 ja pelaaja nimeltään Michel Platini. Hän paukutti yhdeksän täysosumaa.

Tämän vuoden turnauksen maalipörssissä Griezmann on ylivoimainen ykkönen. Gareth Bale, Olivier Giroud, Álvaro Morata, Nani, Dimitri Payet ja Cristiano Ronaldo jakavat toisen sijan. He kaikki ovat osuneet kolmesti.

OptaJoe

@OptaJoe
6 - Antoine Griezmann has scored twice as many goals as any other player at #Euro2016. Boss.

Samalla Griezmann on noussut kohisten EM-kisojen kaikkien aikojen maalintekijälistalla. Atlético Madridin hyökkääjä jakaa neljännen sijan Ruud van Nistelrooyn, Patrick Kluivertin, Wayne Rooneyn, Thierry Henryn, Zlatan Ibrahimovicin ja Nuno Gomesin kanssa. Griezmannin edellä ovat vain Platini, Ronaldo (molemmilla yhdeksän maalia) ja Alan Shearer (seitsemän osumaa).