Barcelona-manageri Luis Enrique on saamassa hyökkäyspäähän lisää maalintekovoimaa. Espanjalaislehti Sportin mukaan seura on yllättävästi Deportivo La Coruna -hyökkääjä Lucas Pérezin perässä.

Barca on ollut yhteydessä pelaajaan, pelaajan agenttiin sekä Deportivo La Corunaan keskustellessaan mahdollisesta Pérezin hankinnasta.

Espanjalainen Pérez olisi ehdottomasti yksi kesän yllätyssiirroista. Barcelona ei ole kesän aikana suinkaan ollut ainoa joukkue, joka on hyökkääjän palveluksista kiinnostunut.

Viime kauden lopussa Barcelonan urheilutoimenjohtaja Robert Fernández laati nimilistan lisätäkseen syvyyttä Barcan etulinjaan. Pérez oli listalla, mutta ei ensimmäisellä sijalla.

Barcelona on kärsivällisesti odottanut mitä siirtomarkkinoilla tapahtuu EM-kisojen aikana, ja aika on osoittautunut Perézin kannalta hyväksi.

Espanjalainen on monipuolinen pelaaja, joka on vahva yksi vastaan yksi -tilanteissa. Viime kaudella Pérez iski La Ligassa 17 maalia ja antoi kahdeksan maalisyöttöä 36 ottelussa.

Deportivo on valmis taloudellisista syistä hyvään kauppaan, jossa pelaajan ulosostohinta seurasta on hieman alle 20 miljoonaa euroa. Lähteiden mukaan Barca voisi maksaa pelaajasta 12 miljoonaa euroa, jonka lisäksi siirtoon sisältyisi muitakin tekijöitä.

Siirron ongelmana on vain se, tyytyisikö Pérez rooliin Lionel Messin, Luis Suarezin ja Neymarin takana. Tämä ei kuitenkaan ole ongelma, jos pelaaja haluaa Barcaan siirtyä.

Lucas Pérez, Barca ja Deportivo ovat aloittaneet keskustelut mahdollisesta siirrosta.