Valencian André Gomes on haluttu pelaaja kesän siirtomarkkinoilla. Spekulaatioiden mukaan useampi suurseura on keskikenttäpelaajan kintereillä.

Yksi suurseuroista on tiettävästi Barcelona, joka haluaisi 22-vuotiaan portugalilaisen itselleen. Ihan ilmaiseksi Gomes ei Valenciasta irtoa. AS-lehden mukaan pelaajalle on asetettu 65 miljoonan euron suuruinen hintalappu. Lehden mukaan Manchester Unitedin ja Juventuksen tarjoukset on jo hylätty.

Näillä hinnoilla Barcelona tuskin hankkii Gomesia. Hintalappu on nimittäin korkeampi kuin Barcan kesän siirtokassa. Seuran puheenjohtaja Josep Maria Bartomeu sanoi hiljattain, että Barcelona voi käyttää kesän pelaajahankintoihin 60 miljoonaa euroa. Pelaajamyynneistä saadut tulot lisätään päälle.

Tässä vaiheessa kesää Barca on saanut Marc Bartran myynnistä kahdeksan miljoonaa euroa. Toisaalta Samuel Umtitin vielä vahvistamattomaan siirtoon Barcelonalla menee 25 miljoonaa euroa. Näin ollen siirtokassassa on tällä hetkellä 43 miljoonaa.

Gomes siirtyi Benficasta Valenciaan kaksi vuotta sitten 15 miljoonan euron kaupassa. Hänen sopimuksensa ulottuu kesään 2020, joten Valencialla ei ole kiirettä myydä. Viime kaudella Gomes pelasi kaikki kilpailut mukaan lukien 41 ottelua.