Brasilialainen São Paulo on hylännyt Estadio Deportivo -lehden mukaan Sevillan 8 miljoonan euron tarjouksen keskikenttäpelaaja Paulo Henrique Gansosta.

Hylkäyksen syyksi kerrottiin São Paulon tulevat Copa Libertadores -välierät Átletico Nacionalia vastaan heinäkuussa. Brassiseura omistaa Ganson oikeuksista 38-prosenttia, ja loppuosuus sijoittajaryhmä DIS:lle. Sevilla tahtoisi pelaajan täyden omistajuuden, eikä hylkäyksestä huolimatta aio lopettaa pelaajan tavoittelua.

26-vuotiaan Ganson sopimus umpeutuu vuoden päästä kesällä, ja ilmaista siirtoa haluavat seurat ovat oikeutettuja neuvottelemaan pelaajasta tammikuussa.

Hyökkäävän keskikenttäpelaajan roolissa pelaava brassi on pelannut kuluvalla kaudella kaikissa kilpailuissa 17 ottelua. Näissä otteluissa hän on onnistunut maalinteossa kolmesti, ja tarjoillut viisi maalisyöttöä.