Neymar Sr ei näe poikansa Neymar Jr:n siirtoa Barcelonasta Real Madridiin mitenkään mahdollisena. 24-vuotiaan Barca-hyökkääjän edustaja Wagner Ribeiro väitti viime viikolla, että kolme seuraa olisi valmis maksamaan brassin ulosostohinnan. Real oli yksi näistä joukkueista.

Neymarin isä tyrmää nämä huhut.

– Neymarin omistaa Barcelona. Kaikki tarjoukset täytyy tehdä heidän kauttaan. Spekulointia on paljon ja on selvää, että Neymar on siinä mukana. Kannattajat tietävät monen seuran olevan kiinnostuneita hänestä, mutta se ei kerro meidän neuvottelevan mistään, Neymar Sr jyrähti brasilialaismedia Fox Brasilille.

– Neymarin mahdollisuus siirtyä Real Madridiin on nollatasoa. Kunnioitan Wagneria paljon, mutta itseni lisäksi vain Neymar voi puhua omasta urastaan.

Neymarilla on vielä kaksi vuotta sopimustaan Barcelonan kanssa jäljellä.