Sevillan parhaimpiin pelaajiin kuuluva Grzegorz Krychowiak on siirtymässä PSG:hen. Asiasta uutisoivat sekä France Football -lehti että puolalaiset viestimet. Lehden mukaan osapuolet ovat ”hyvin lähellä” sopimusta.

Sevilla on jälleen tekemässä erinomaisen rahallisen voiton. 26-vuotias Krychowiak siirtyi La Liga -seuraan kaksi vuotta sitten ranskalaisesta Reimsista. Tuolloin siirtosumma oli viisi miljoonaa euroa. Nyt PSG:n uskotaan maksavan keskikenttäpelaajasta peräti 45 miljoonaa euroa.

Krychowiak on ollut siirrostaan lähtien Sevillan tärkeimpiä pelaajia. Viime kaudella polvivamma hieman häiritsi kautta, mutta pelejä kertyi kaikki kilpailut mukaan lukien silti 42.

Tällä hetkellä Krychowiak on Puolan joukkueen matkassa EM-kisoissa. Hän on pelannut toistaiseksi jokaisen pelin alusta loppuun.

Toimittajan sana

Krychowiak-uutisen kohdalla ei voi olla pohtimatta tietynlaista kytkykauppaa. Sevillassa Krychowiak oli päävalmentaja Unai Emeryn ehdoton luottomies, joka hoiti luotettavasti tehtävät niin keskikentällä kuin tarpeen vaatiessa topparina. Sevillasta irtisanoutunut Emery on huhupuheissa yhdistetty PSG:hen. Kun lasketaan yhteen 1+1, ei ole vaikeaa kuvitella, että Emery olisi Krychowiakin siirron takana.