– Uskon pelaajiini. Miksi olisin pessimistinen yhtäkkiä?

Portugalin valmentaja Fernando Santos ei ole joukkueestaan huolissaan, kuten hänen kommenttinsa kertoo ennen lohkon päätöskamppailua Unkaria vastaan. Portugali tarvitsee ottelusta ainakin pisteen, jotta jatkopaikka varmistuu.

Voitto lienee ennen kaikkea Santosin mielessä, sillä lohkovoitto tietäisi helpompaa kaaviota ja siten turnausmahdollisuuksien nousua. Portugalin kaksi ensimmäistä peliä ovat kumpainenkin päättyneet tasapeliin, vaikka joukkue on luonut runsaasti maalipaikkoja ja hallinnut kenttätapahtumia.

Erityisen tuskastunut on ollut ryhmän suurin nimi Cristiano Ronaldo.

– Olen varma, että hän pääsee yli kaikesta ja tekee sen minkä hän osaa parhaiten. Ja hän on aina todistanut parhaiten osaavansa maalinteon. Olen varma, että hän on tuskasta vapaa. Hän jatkaa vapaapotkujen ja rangaistuspotkujen antamista, Santos vakuutteli UEFA:n verkkosivuilla.

Unkari on jo varmistanut jatkopaikkansa. Joukkueen tilanne on niin levollinen, että osaa avainpelaajista saatetaan jopa lepuuttaa.

– Kuka olisi uskonut etukäteen, että olisimme kärjessä neljällä pisteellä ja Portugalin olisi voitettava varmistaakseen jatkopaikkansa? tunnelmoi Unkarin luotsi Bernd Storck.

Portugali on ottelussa motivoitunut, koska se hakee jatkopaikkansa varmistamista ja mielellään lohkovoittoa. Maalintekonälkää ryhmässä riittää kahden tuskaisen ottelun jälkeen. Portugalin useamman maalin voitto on hyvä idea vedonlyöjän kokeiltavaksi.

Kertoimet (Coolbet), Unkari – Portugali
Unkari 1-0 (Unkari saa yhden maalin eteen)
Unkari 2,50 – Tasapeli 3,40 – Portugali 2,65