Sporting Gijónin toppari Luis Hernández pääsee urallaan kertaheitolla eteenpäin. Valioliigan hallitseva mestari Leicester tiedotti kiinnittäneensä pelaajan neljän vuoden sopimukseen.

Sportingin kannalta karua on se, että Hernández siirtyy vapaana agenttina. Näin ollen seura ei saa siirrosta minkäänlaista korvausta.

26-vuotias Hernández on Real Madridin kasvatti. Hän siirtyi talvella 2012 Sportingin organisaatioon. Päättyneellä kaudella hän ahkeroi joukkueen pelaajista selvästi eniten minuutteja La Ligassa, 3 224.

Hernándezin syöttöprosentti oli viime kauden La Ligassa Sportingin pelaajista toiseksi paras. Hän myös katkoi keskimäärin eniten syöttöjä ottelua kohden.

Toimittajan sana

Sportingin keskuspuolustus on menossa täysin uusiksi. Hernández siirtyy Leicesteriin, Bernardo Espinosa Middlesbroughiin ja Igor Lichnovsky palaa lainalta Portoon. Lisäksi Ognjen Vranjesin sopimus umpeutuu kuun vaihteessa.

Heinäkuun ensimmäisestä päivästä lähtien Sportingin palkkalistoilla on vain yksi selkeä toppari, 19-vuotias Jorge Meré. Siirtouutisia on siis luvassa loppukesän aikana.